Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Kroniska sjukdomar med homeopatisk behandling. Syfilis. 26-28 november

november 26 ,09:00 - november 28 ,17:00

På byggnadsutbildning i Homeopati

Kroniska sjukdomar med homeopatisk behandling. Syfilis.

För dig som har en grundutbildning i ämnet homeopati och vill vidareutveckla dina kunskaper eller önskar bygga på med mer utbildning.

  • Torsdag till lördag.
  • Klockan 10.00-18.00 varje dag.
    Block C sycosis, Block D syfilis och Block E psora bör läsas efter varandra och tillsammans för att få fullförståelse till hur kroniska sjukdomar kan botas.
  • Block D: Är den andra delen av tre i läran om de kroniska sjukdomarna inom homeopatin.
    Syfilis räknas som den andra av de tre miasmerna, av anledningen att den skapar aningen mer och större besvär än Sykosisen men mindre besvär än Psoran i den kroniska sjukdomen och att syfilisen förekommer endast på vissa platser under vissa perioder.
    Kursen lär er om homeopatiska läkemedel anpassat utifrån syfilitiska miasmen och förståelse om vilka sjukdomar som utvecklas inom ramen för den.  Vi reflekterar och lär oss med övningsfall för att få en djupare förståelse.

Varje tillfälle (BLOCK) har ett special tema i den homeopatiska teorin och metoden. Vi kommer att fördjupa oss i studier och fördjupnings kunskaper utifrån den 6:e Organon och S. Hahnemann`s lära i ämnet. Med anpassning utifrån hur vi bäst kan använda den över 200-åriga kunskapen till hur samhällets sjukdomar ser ut i dag.
Blocken kan läsas enskilt. För dig som önskar fördjupning eller bara vill ha lite nya kunskaper och utbyte med kollegor, ingår också som en del i den längre vidareutbildningen.

Diplom erhålls efter varje enskilt BLOCK.  

Anmälan är bindande.

Detaljer

Börjar:
november 26 ,09:00
Slutar:
november 28 ,17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
phenix.se

Plats

Phenixkliniken
Lejongränd 2
VISBY, 621 57 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0708-33 89 14
Webbplats:
phenix.se

Arrangörer

Monika Swärd Albers
PhenixAkademin