Phenix-checken, det perfekta presentkortet

Phenixchecken kan användas av innehavaren till valfri behandling, kurs, föreläsning, som bedrivs eller anordnas på Phenixkliniken.
För företag, kan phenixchecken användas för avdragsgill frisk- och personalvård eller kanske som en annorlunda personalgåva. Den perfekta lösningen för personalens varierande behov av olika typer av behandlingar eller upplevelser för att kunna leva i en sund kropp med ett sunt sinne.
För privat personer, är det ett spännande presentkort som ger möjlighet till välgörande behandlingar, kunskap eller annorlunda upplevelser.
Checkarna finns i valörerna 100 eller 500 kronor och säljs både till privatpersoner och företag.
Vill Du att ni skall ha Phenixchecken som personalgåva/förmån på ert företag?
Vill du att vi ringer din chef, eller din vän?
Skicka mejl till oss på info@phenix.se så kontaktar vi dig.

Checken gäller i ett år, den återlöses ej och kan inte växlas in mot kontanter. Säljes endast på Phenixkliniken.

Externa samarbetspartners till Phenixkliniken som erbjuder friskvårdsbidrag!

Skattefri friskvårdsförmån

Mer än en miljon människor I Sverige använder förmånsportalen Benify. Phenixklinikemn är ansluten så att du kan nyttja dina friskvårdsförmåner.

Läs här hur du gör…

Låt personalförmånerna sätta guldkant på din vardag!

Oavsett vilken personalförmån du har genom Epassi är det alltid enkelt att använda den. Du slipper krångla med kvitton, utlägg och checkar – allt det där tar vi hand om.

Läs här hur du gör…

Wellnet inspirerar och motiverar till en hälsosammare livsstil som ger mer energi. Genom att använda din friskvårdspeng direkt via Wellnet slipper du privata utlägg. Det är enkelt och smidigt att beställa via webben eller mobilen. Hos Wellnet räcker friskvårdspengen längre. När den är slut kan du fortsätta ta del av våra förmånliga erbjudanden. Oavsett intresse så finns det något för alla i vårt breda utbud. 

Läs här hur du gör…