Phenix-förlaget är vårt egna även det under Phenix vinge.

Här erbjuder vi: böcker, e-böcker och ljudböcker samt avslappningsövningar.

Boken Flugsvampsflickan, är berättelsen om en flicka som är livlig och orädd och hon har en förmåga att alltid överdriva sina upplevelser. Den gamla gumman Stramonium ger henne i uppdrag att finna en speciell svamp som växer i skogen.

Under sitt uppdrag möter hon nya förmågor i sig själv och lär sig om växternas mysterium, läkedom och mytologi. Men när hon når sitt mål möter hon också det största mysteriet av alla, sig själv.

Utdrag av text från berättelsen:
– Hm, mmm, jag brukar kallas Herr Urtica av den som frågar, men det är högst

ovanligt att någon gör det och speciellt inte att det kommer ifrån små flickor som klampar runt på mina nässelblad och dessutom kan tala med mig. Vad heter du sjäv då? frågade Herr Urtica.

– Jag kallas Agaricus av dem som känner mig, svarade hon.

page40image41109120

En berättelse av Monika S Swärd

Illustrationer av Carina Widlund

KÖP boken här: Bod.se

page8image41229424

Boken som lär dig svensk massage, enligt P-H. Ling!

Massageboken som alla borde läsa!

Bokens innehåll och lära passar lika bra på en utbildning i ämnet massage som för dig som vill lära dig grunderna till att använda massage för din familj- och vänners behov.
Boken innehåller historiken och grunderna i massage utifrån P.H. Ling, Gymnastikens- och massagens fader läror.
Innehållet beskriver hur du förbereder dig för att ge en massage. Vad du behöver tänka på och vilka kunskaper du behöver. Hur du använder dina sinnen för att uppnå bästa resultat vid behandlingen.
Allt beskrivs med enkla och tydliga hand-ritade illustrationer som visar och beskriver de olika arbetsställningarna och massagegreppen.
Innehåller även en fullständig beskrivning steg för steg hur du ger en lyckad och skön helkroppsmassage behandling.
För den vetgiriga som vill fördjupa sig i ämnet finns det även ett kunskapsprov i boken att själv testa vad du har lärt dig.

Om du söker på Massage enligt P.H. Ling så hittar du flera förlag som säljer E-boken. 
Finns även att låna på bibliotek.

MASSAGE
Författare: Monika S Swärd
Illustration: Ingrid Hoffsten
Förlag: Phenix-förlaget

ISBN:
978-91-519-8380-6 Svenskmassage tryck. Phenix-förlaget

978-91-519-2194-5 Svenskmassage E-bok

Monika S Swärd är utbildad Homiatriker med specialisering i den rena homeopatiska läran, grundad av den tyska läkaren och vetenskapsmannen Samuel Hahnemann, 1755–1843.

Hon har sedan 1993 arbetat och undervisat i ämnet homeopati. Kunskaper om läkeväxter, folktro och personlig utveckling har Monika S Swärd lärt sig genom ett livslångt intresse och flera års utbildningar inom naturinriktade traditioner. Monika delar generöst med sig av sina teoretiska och praktiska kunskaper i både artiklar och böcker, allt från sagoberättelser till undervisningslitteratur och hon är en uppskattad och efterfrågad föreläsare.