Under Phenixkliniken AB vinge finns många spännande beröringsområden inom komplementär- och alternativ medicin, framförallt homeopati.
På måndagar mellan klockan 10–14 så är Phenix-akuten öppen för besök. Då går det bra att söka för nyss uppkomna och akuta besvär, antingen på plats i Visby eller online. Då går det bra med Drop-in eller att boka besöket i förväg.
Här har också Dipl. Homiatriker Monika S Swärd sin patientmottagning och erbjuder homeopatiskbehandling av mer långvariga besvär och alla typer av sjukdomar. Antingen på plats eller online, där besöket bokas i förväg.
Phenix-teamet är en grupp kvalitetssäkrade yrkeshomeopater i samverkan. Vi träffas regelbundet för att utbyta erfarenheter och kunskaper. 
(Mer information kommer)
Phenix-homeopatiakademin har också sitt säte under Phenixklinikens vinge och erbjuder kurser i hemmaförskrivning utifrån den homeopatiska läkemetoden. Även rena homeopatiska yrkesutbildningar, enligt Samuel Hahnemanns lära bedrivs på plats och online.
Phenix-BasMedicinska består av basmedicinsk utbildning upp till 60 Hp i samarbete med Kristianstads högskola. 
Phenix-förlaget häckar också under Phenix vinge. Det är ett litet förlag som publicerar författare Monika S Swärds böcker och artiklar.

Allt det som erbjuds här är utifrån miljösmarta alternativ både för jorden, djuren och människan.
Phenixklinikens verksamhet är kvalitetssäkrad och följer hälso- och sjukvårdslagens riktlinjer.

Nyfiken på vad som kan hjälpa dig? 


Vi erbjuder behandling både på plats och online.