Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Kroniska sjukdomar med homeopatisk behandling. Sycosis

oktober 1 ,08:00 - oktober 3 ,16:00

På byggnadsutbildning i Homeopati

Kroniska sjukdomar med homeopatisk behandling. Sycosis.

För dig som har en grundutbildning i ämnet Homeopati och vill vidareutveckla dina kunskaper eller önskar bygga på med mer utbildning.

  • Torsdag till lördag.
  • Klockan 10.00-18.00 varje dag.
    Block C sycosis, Block D syfilis och Block E psora bör läsas efter varandra och tillsammans för att få fullförståelse till hur kroniska sjukdomar kan botas.
  • Block C: Är första delen i läran om de kroniska sjukdomarna inom homeopatin. Sykosis räknas som den första av de tre miasmerna, av anledningen att den skapar minst med besvär i den kroniska sjukdomen och förekommer som sjukdom endast då och då. Ni får lära er om homeopatiska läkemedel anpassat utifrån sycosis miasmen och förståelse om vilka sjukdomar som utvecklas inom ramen för den miasmen.  Vi reflekterar och lär oss med övningsfall för att få en djupare förståelse.

Varje tillfälle (BLOCK) har ett special tema i den homeopatiska teorin och metoden. Vi kommer att fördjupa oss i studier och fördjupnings kunskaper utifrån den 6:e Organon och S. Hahnemann`s lära i ämnet. Med anpassning utifrån hur vi bäst kan använda den över 200-åriga kunskapen till hur samhällets sjukdomar ser ut i dag.
Blocken kan läsas enskilt. För dig som önskar fördjupning eller bara vill ha lite nya kunskaper och utbyte med kollegor, ingår också som en del i den längre vidareutbildningen.

Diplom erhålls efter varje enskilt BLOCK.

Anmälan är bindande.

Detaljer

Börjar:
oktober 1 ,08:00
Slutar:
oktober 3 ,16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
www.phenix.se

Plats

Phenixkliniken
Lejongränd 2
VISBY, 621 57 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0708-33 89 14
Webbplats:
phenix.se

Arrangörer

Monika Swärd Albers
PhenixAkademin