Psykiatrisk ohälsa och sjukdomar med homeopatisk behandling.

October 16, 2020 10:00 - October 17, 2020 18:00
Lejongränd 2, 621 57 Visby, Sverige
Phone:0708-33 89 14
Address: Lejongränd 2, 621 57 Visby

På byggnadsutbildning i Homeopati-Psykiatri

Psykiatrisk ohälsa och sjukdomar med homeopatisk behandling.

Inom den homeopatiska läran behandlas psykiatriska sjukdomar och diagnoser med stor framgång. Vi går igenom homeopatiska läkemedel anpassat utifrån sjukdomar och ohälsa som påverkar människans psyke. Vi reflekterar och lär oss genom teori och praktiska övningsfall, för att få en djupare förståelse till ursprunget om den typen av ohälsa och sjukdom utifrån läran av de kroniska sjukdomarna.

Vi kommer att fördjupa oss i studier och kunskaper utifrån den 6:e Organon och S. Hahnemann`s lära i ämnet. Med anpassning utifrån hur vi bäst kan använda den över 200-åriga kunskapen till hur samhällets psykiatriska sjukdomar och ohälsa ser ut i dag.

Den passar för dig som önskar fördjupning eller bara vill ha lite nya kunskaper och utbyte med kollegor.

Behörighetskrav: Grundläggande och goda kunskaper i den homeopatiska läran.

Tid: Torsdag till lördag.
Klockan 10.00-18.00 varje dag.
Pris: 2 625 kr Inkl. moms.

Diplom erhålls efter kursen.
Anmälan är bindande.

Mejla: info@phenix.se för anmälan eller frågor.

Lärare: Monika S Swärd examinerades till Dipl. Homiatriker vid Naturmedicinska Fackskolan 1993 och har sedan dess arbetat med Homeopati på heltid. Hon har varit huvudlärare i homeopati på Näringsmedicinska Skolan, NMF-Education och är det nu Phenixakademin sedan 1996. Monika har även undervisat på Homeopatiforum i Göteborg och Helsingfors samt vid KAM-utbildning på Karolinska Institutet. Är utbildad inom psykologi och psykiatri samt arbetat många år på psykiatrisk klinik.
Hon har arbetet med homeopati utifrån Samuel Hanhemanns lära och metod sedan 1993. Hon har fördjupat sig i den homeopatiska läran i från sin grundkunskap, som inte är så känd inom homeopatin i Sverige i dag. Har arbetet utifrån den metoden i sin dagliga praktiska verksamhet.
Monika är en driven föreläsare med stort engagemang att eleverna ska få en fördjupad kunskap i ämnet homeopati och framgångsrika terapeuter.

Anmälan är bindande.